Om OSs

Vi på Point Energy är ett ungt men kompetent och kreativt team lokaliserat i Skåne men jobbar i hela Norden

Vilka är Vi

Möt vårt team

Vi är Point Energy

Tomas Razi-Larsson

CEO och Ägare

Bahar Razi-Larsson

COO och Ägare

Håkan Markeling

Sales

vår Story

Vad gör vi?!

Om oss!

Vi på Point Energy ser till, att den svenska transportnäringen får möjligheter att fortsätta sin utveckling och resa mot ett fossilt fritt företagande och möjligheten att leva upp till sina egna och FN´s hållbarhets mål.

Genom att ge transportbolagen tillgång till våra produkter inom telematik och e-Mobility kan vi hjälpa till, så att elektrifieringen och övergången till hybrid och elektriska fordon kan göras på ett så smidigt och rätt sätt som möjligt och undvika osäkerhet och fel investeringar.

Detta genom att vi hjälper företagen med en komplett analys av deras nuvarande situation.
Sedan med hjälp av ”Big Data” våra egna och våra partners kan ge företaget en total bild om vilka fordon de kan använda och vilka förbättringar, anpassningar de kan och eventuellt behöver göra för att minska sina kostnader och sitt klimat avtryck. 

Detta gör vi i samarbete med våra partners Charge Point från USA samt Geotab från Kanada där vi utvecklar den nordiska marknaden inom telematik och e-Mobility.

Sverige ligger i framkanten i denna utveckling, vi har bland annat på den tunga lastbilsmarknaden i Sverige de två ledande tillverkarna i världen för el fordon, Volvo och Scania, vilket vi ska vara stolta över.

Vi vill bidra till att sätta Sverige på kartan som ett av de ledande länderna i världen för ett fossilt fritt samhälle.

Nu i dessa bistra tider med krig i Europa så vill vi på detta sätt hjälpa att bidra till att vi minskar behovet av rysk olja.

Point Energy Sverige.

Point Energi är din naturliga partner när du skall ta steget in i framtiden och elektrifiera din fordonsflotta.
Vi hjälper er med analysen och genomförandet för att resan skall bli så smidig som möjligt.
Välkommen till oss!
TOMAS RAZI-LARSSON
Founder, CEO
Vår kunder

Vad säger de om oss?

Se vad vårs kunder tycker nedan.

våra Partners

Läs mer om vår partners

Nordamerikas främsta företag inom telematik, analys och fordonsstyrning, Världsunika lösningar inom elfordon. Point Energy är återförsäljare i Sverige och Danmark

Nordamerikas mest innovativa företag inom E-Mobility, verksamt i över 100 länder. Point Energy är återförsäljare i Sverige och Danmark

Följ oss och var de första att få alla nyheter

för nya och befintliga kunder och medlemmar